Ho Ho Ho

Denna veckan har jag använt mig av Echo Park-My Favorite. Ytteligare ett papper med det så moderna Journaling 4×6 korten. Här har jag valt det söta ugglorna, det bästa med hela cardstocket 12×12 är att på den nedersta raden där det står vad pappret heter och fabrikanten finns det söta ugglorna igen :-). Så inte slänga dessa utan att här gäller det att använda allt-Scrapbooking ni vet.

IMG_2602

Den lilla raden med ugglorna har jag satt på 3D-kuddar för att få lite dimention på dem. Jag har även chalkat kanterna med Distress Ink-Black Soot. Den söta bingo rutan kommer från Simple Stories-Say Cheese 6×6  och det svarta stickers kommer från Basic Grey. Stjärnan kommer från Tim Holtz Idea-ology Mirrored Stars.

IMG_2603a

På insidan har jag matchat mina papper från framsidan och stämplat med Archival Ink-Jet Black som jag sedan har embossat med Stampendous Clear Embossing.  Den översta stämpeln kommer från Prima-Wishes&Dreams Clings och den söta ugglan kommer från Kaisercraft-Owl, jag har dessutom satt lite Distress Dry Glitter-Rock Candy för att förstärka hjärtat.

IMG_2601a

Det färdiga kortet ser ut så här, och vill man så kan man ju även här tänka julkort men då kanske välja en annan text på insidan förstås 🙂 .

Ha en härlig tisdag.

Pyssel Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.