FabScraps Milkshake-Raspberry

Denna veckan kunde jag inte motstå det underbara rosa pappren från FabScrap Serie Milkshake. Det pappret som jag har använt här är det som heter Raspberry och passande nog är den full av härliga glas med Milkshakes på baksidan 🙂 .

IMG_2160a

Jag bestämde mig för att använda en av mina masker som från Crafter´s Workshop-Mini Punchinella och där ville jag bara använda det runda Dotsen som finns så för att inte få någon Textur paste på det andra mönsten har jag lagt ett vanligt vitt papper som jag hade över för att maska bor dem.

IMG_2161a

Det färdiga resultatet blev så här. Som ni ser så ju själva pappret också runda prickar i botten tyckte därför att min mask med prickar passade väldig bra.

IMG_2169

På insidan av kortet har jag stämplat med Tim Holtz-Bitty Grunge för att matcha framsidans svart-vita mönster. På baksidan av FabScraps Milkshake-Raspberry Cardstock är det fullt av dessa söta Milkshakes glas så en rad av dessa blev det i botten på koret och en washitejp Cherry Blossom. Texterna kommer från Vilda Stamps och är stämplade med Archival ink-Jet Black.

IMG_2167

Den söta lilla Bingo rutan kommer från Simple Stories-I Heart Summer 6×6 Paper Pad som jag har satt på ett rosa cardstock och även förstärkt det lilla hjärtat genom att måla det med en rosa Spectrum Noir och sedan sätta lite  Stickle Crystal som pricket över i.

IMG_2163a

Fab Scraps Milkshake är hur härliga som helst, färgerna bara älskar jag och det är så härligt Retro. Det övriga stämplarna kommer också från Vilda Stamps och är stämplade med Archival Ink-Jet black.

Det färdiga kortet luktar 50-tal och Jukebox och passar väldigt mottagaren av detta kort perfekt 🙂 .

Ha nu en riktigt skön tisdag och till alla som har semester. Ut och njut av er ledighet och om det nu regnar så kan ni alltid att sitta inne och pyssla.. Det var allt från mig idag.

Pyssel Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.