Grattis kort till en Cykel tjej

Denna veckan har jag gjort ett kort till en tjej som älskar att Cykla och vad kan då blir bättre än Sizzix Framelits Dies-Bicycle, där det finns både bra stämplar och dies som passar precis. Ser fram emot det nya som jag vet presenterades på CHA 2013.

IMG_1889

Den härliga stämplade cykeln och utstansade med Diesen som passar perfekt har jag satt på 3D kuddar så den kommer upp lite från kortet. Allt har jag satt på en stripe med samma papper som jag har använt på framsidan av kortet.

IMG_1890

På insidan har jag stämplat med det små cyklarna som också finna med i stämpel/dies setet och den härliga texten om Födelsedagskalorier kommer från Stampendous(ser ut att vara slut i webshoppen) och även Happy Birthday texten kommer från Stampendous. Allt är förstås stämplat med Versa Color Pinecone  🙂 .

IMG_1887a

Den härliga blommiga cardstocket kommer från Prima Botanical Collection(finns liknande men nya från Prima förstås), det bruna pappret kommer från Simple Stories-Harvest Lane. Stämpeln Hjärtliga Gratulationer kommer från Vilda Stamps-Svenska Texter 2, jag har först stämplat med Versa Colors Pinecone och sedan har jag använt Stampendous embossingpulver-Champagne.

Stort grattis till Anna 🙂

Pyssel Karin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s