Bröllopskort med Reprints-Tags Summer

Så här års är det ju väldigt många som gifter sig så det har blivit ett antal Bröllopskort som jag gjort. Denna gången ville jag göra ett lite mer romatiskt kort men inte med så mycket olika färger.

Till detta hittade jag några små lite blekt rosa blommor (finns liknade hos CiLi) i min samling av blommor hemma, bra att ha låda 🙂 . Jag har leka lite med initialerna till Brudparet och har här gjort ett monogram av deras namn och förstås använt mig av lite Stickles Crystal på bokstäverna.

Till detta har jag sedan tagit en av det ursnygga tagen från Reprint Tags Summer denna har jag klistrat på en bit av mitt cardstock som jag lät sticka utan för tagen och sedan har jag använt mig av en kantstans punch som gör hjärtan som jag hade hemma. Det finns tyvärr ingen kantstans med hjärtan i webshoppen men andra jättesnygga kantstansar. Tagen har jag sedan glittrat på med lite Stickles Crystal och satt en öljett och för att fästa den använt öljettverktyget och sedan dragit ett snyggt band igenom öljetten.

Det färdiga kortet ser ut så här, lite gammaldags i romatiskt stil passande för ett brudpar sommaren 2012.

Det var allt från mig idag ha en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s