Surf´s up!

Jag fick i uppdrag att göra ett kort som skulle vara med ljusa pasteller lila och rosa. Kortet är till en surfers tjej som också håller på med yoga och är sommelier. Hur gör man nu då?! Få ihop detta på ett kort?

Jag hittade en 3D-stickers hemma i mina gömmor som var just en surfbräda dock fel färg men den fick vara mall för mina brädor.

För att få lite kul färg och mönster på mina Surfbrädor så hade jag Washi-tejp hemma. Washi-tejp är jätte kul att använda som dekoration eller som här när jag fakiskt har klätt ett helt vitt cardstock för att få ett mönster. Som vanligt är det ju bara fantasin som sätter begränsingarna. Blommorna är Ek-success Retro Flower med lite Stickles Crystal på toppen.  Grattis stämpeln är en jag köpt från Arkivet.  Bokstäverna och siffrorna är från Tim Holtz Alpabetical.

Insidan har jag stämplat med vinrankorna och vinflaskan som fanns i Vilda Stamps Kvinnligt och en liten surfare som jag lämpligt nog hittade i mina stämpelsammling.

Baksidan har jag en stämpel från Magnolia Tilda Yoga och en text som jag tycker är väldigt bra som kommer från Tim Holtz stämpelset Stuff to Say  förstås..

Så här sommar härligt blev mitt kort när det var färdigt!

Det var allt för idag.

Pyssel Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.