CHA 2012

Jag hade den stora förmånen att få följa med Cicci på CiLi inPapers på den stora mässan för hantverk CHA, som hölls i Anaheim Convention Center i Los Angeles mellan 29 januri och 1 februari. Det var alla hantverk på mässan som man kan tänka sig, pärlor, sticka, virka och SCRAPBOOKING. Det är en enormt stor mässa med massor av nya spännande produkter som lanseras. Ett riktigt paradis för en Scraptokig tjej som mig. Det är otroligt mycket intryck att gå på en mässa och att få se alla dessa människor som man annars sitter hemma och bara ser på en Youtube film eller följer på en blogg.

Ett tips som Cicci och Helena fick när det skulle gå på mässan var att ta med sig det rullande handbagageväskorna till mässan för att slippa bära på alla kataloger och Grab-and-Take  man fick göra. Måste erkänna att det kändes lite konstigt att dra iväg från hotellet med en tom rullväska, men snart så var vi fler på vägen med våra rullväskor och CHA-badges runt halsen.

En kille som alltid hade mycket folk runt sig när han satt och hade Demo var ju förstås Tim Holtz, lika duktig är han live som på Youtube och så där trevligt amerikansk.Det var väldigt inspirerande att bara få stå och titta på när det växer fram något häftigt med lite distresspennor, distressdynor en tag och en stämpel..tänk så enkelt det ser ut!

Vi fick även prova den nya Melting Poten och göra ett eget hjärta, kul och spännande att prova något nytt. Det tyckte även Cicci och Helena som gick lös på Melting Poten och tillslut stod vi där nöjda med 3 st varma röda hjärtan.

Något kul som vi såg och som Cicci tog med sig hem till CiLi in Papers var Dreamweaver, en stencil i metall som man kan göra mönster med bara med en vanlig dyna eller något man kan använda tillsammans med Embossingpasta och sedan färga in. Det är roligt att hitta något nytt som man gillar och ser många möjligheter med.  Helena kommer också att ha en kurs i detta den 18:e april på CiLi in Pappers så boka in det datumet för att prova något riktigt kul.

Riktigt roliga effekter kan man få med dessa stenciler.

För dem som inte ännu har provat Seweasy ännu kan jag glädja er att det är ett start-kit på väg in, ett kit som ser ut så här.

Så ett Stort Tack till Cicci på CiLi in Papers om gjorde att jag fick den stora möjligheten att besöka CHA 2012!!

Det var allt för denna gången och lycka till med alla nyheter!

Pyssel Karin

Annonser

One thought on “CHA 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.